COACH IN INTEGRITY

Integriteit is een sleutelwoord in alle activiteiten van Hilde Goris. Ze begeleidt naar de eenvoud van het zijn. Ze is een catalysator en transformator. Ze wijst aan waar dubbele bodems in mensen, processen en communicatie zitten. En ze toont de weg naar integer functioneren. Als leidinggevende kan je bij haar een diepe transformatie ondergaan, waarna je als een nieuw mens in je team zal staan. Je personeel zal anders op jou reageren, want integriteit dwingt respect af en je kan er niet omheen. Een vraag die vanuit integriteit wordt gesteld, zal vragen om een integer antwoord. Integer leidinggeven is authentiek leiderschap. Persoonlijke ontwikkeling is de deur.

COMPANY TRAINING IN ENERGY

Hilde Goris is van nature uit een energiemeester. Ze functioneert als een tolk tussen wat iedereen kan zien, en de onderhuidse (onzichtbare) stromen. Er zijn zoveel onzichtbare bewegingen, iets eenvoudigs als een emotie die gevoeld wordt, is onzichtbaar en kan verloochend worden. Maar 20 emoties die zich opstapelen, maken het geconcentreerd en positief werken onmogelijk. De bedrijfstraining Office Energetics laat je kennismaken met enkele basisprincipes van het zorgzaam omgaan met energie op kantoor. De cursus is interactief en gebaseerd op een reeks bewegingen die zeer sterk inwerken op het endocrien stelsel en dus het energiepeil van de deelnemers sterk omhooghalen.

COMPANY TRAINING IN SIMPLICITY

Simplicity betekent hier eigenlijk : integriteit voor bedrijven. In de cursus Company Energetics zit Hilde Goris met uw leidinggevenden rond de tafel in een Seminar rond veranderingsmanagement. Ze schets de basisprincipes maar werkt de denkoefeningen uit met uw leidinggevenden, die zo de krijtlijnen van de verandering reeds in handen hebben. Hilde tilt telkens weer de zichtbare dingen op om eronder te kijken, en schetst moeiteloos waar het lek in de energiestroom, de stoorzender of de tijdbom zit. Ze biedt tools voor het concreet uitwerken van simplicity en bekrachtigt deze missie onomkeerbaar in uw leidinggevend personeel. Woorden als passie, duurzaamheid, impact, creatieve oplossing krijgen bij haar een extra dimensie door haar diepgaande kennis van de natuur der dingen.

 

 

Surf naar www.companyenergetics.be voor meer info!

Bedrijfsopleidingen rond integriteit, energie en verandering